Selskabsmenuer

Prøv også vores nyhed, den lækre brunchbuffet.

Forretter

201. Suppe med boller og urter Kr. 48
202. Aspargessuppe Kr. 48
203. Flødelegeret Champignonsuppe Kr. 48
204. Karrysuppe med rejer og ris Kr. 52
205. Løgsuppe med ristede brødcroutoner Kr. 48
206. Stjerneskud Kr. 68
207. 3 Luksus-canapéer Kr. 48
208. 2 Tarteletter med høns i asparges Kr. 42
209. Dampet og stegt fiskefilet i butterdejsskal garneret m/rejer, asparges og hummersauce Kr. 64
210. Ferskrøget laks med spinat, slikasparges Kr. 68
211. Rejecocktail med lun flütes Kr. 55
213. Hvidvinsdampet laks med rejer, asparges, kaviar og butterdejssnitter Kr. 68
216. Gravad laks med dressing og surbrød Kr. 52
217. Tunmousse anrettes på frisk skåret salat og flütes Kr. 44
218. Laksepate med dressing og flutes Kr. 48
219. Ananasring med hønsesalat og lun flütes Kr. 44

Stegeretter

220. Svinekam stegt som vildt med gele, waldorfsalat, surt, brunede og hvide kartofler Kr. 130
221. Farseret kalkun med tyttebær, waldorfsalat og pommes risole Kr. 138
222. Andesteg med gele, svesker, rødkål, brunede og hvide kartofler Kr. 148
223. Helstegt oksehøjkam med salat, kryddersmør, farseret tomat og bagt kartoffel. Kr. 168
224. Helstegt oksefilet med smørsauterede bønner, glaserede løg, karotter, bearnaisesauce eller rødvinssauce Kr. 168
225. Kalvesteg stegt som vildt med tyttebær, waldorfsalat, agurkesalat, brunede og hvide kartofler og flødesauce Kr. 158
226. Gammeldags oksesteg med glaserede løg, gulerødder, brunede og hvide kartofler Kr. 148
227. Helstegt oksemørbrad med farseret tomat, glaseret perleløg, champignon a, smørsauteret bønner og rødvinssauce Kr. 178
228. Helstegt dyrekølle med flødesauce, waldorfsalat, tyttebær, agurkesalat, brunede og hvide kartofler Kr. 168
229. Stegt lammekølle med kompot, salat, dagens grøntsager og persillekartofler Kr. 168
230. Stegebuffet 3 slags stege, salatbar, flødekartofler, bagt kartoffel, og kryddersmør. Min. 25 kuverter Kr. 198
231. Kalvefilet med grøntsager, salat, persillekartofler og skysauce Kr. 168
232. Glaseret hamburgerryg med grøntsager, kartofler og rødvinssauce Kr. 138

Desserter

233. Fløderand med frugter Kr. 48
235. Rubinsteinkage Kr. 55
236. Ris á la at mande med kirsebærsauce Kr. 48
237. Karamelrand med karamelsauce Kr. 48
238. Appelsin eller citronfromage Kr. 48
239. Romfromage med kirsebærsauce Kr. 48
240. Sherryfromage Kr. 48
244. Isanretning Kr. 48
245. Mandelrand med likørmarinerede frugter Kr. 48

Frokostretter

247. Gule ærter med flæsk og medisterpølse kr. 120
248. Forloren skildpadde med ½ æg, tilsmagt med sherry Kr. 90
249. Bøf stroganoff med kartoffelmos Kr. 110
250. Skipperlabskovs med rødbeder, smør og hjemmebagt rugbrød Kr. 90
251. Oksehaleragout med perleløg, rødbeder og kartoffelmos Kr. 120
253. Oksekød i peberrodssovs og hvide kartofler Kr. 110
254. Ølmarineret svinekæber med mos Kr. 110

Natmad

302. Cremet kartoffelsuppe m. sprød bacon, purløg og brød Kr. 58
303. Aspargessuppe med kødboller og brød Kr. 58
304. Tomatsuppe med hønsekød og brød Kr. 58
305. Dansk pølseborg med 3 slags pølser, lun leverpostej, 2 slags brød og surt Kr. 58
306. Hot dogs med tilbehør Kr. 58
307. Biksemad med syltede rødbeder, rugbrød og spejlæg Kr. 58
308. Små frikadeller med kartoffelsalat Kr. 58